Pages

Thursday, 26 May 2011

About Us

salam...jam menunjuk kan pukul 4:25 pagi waktu tempatan...tp aku tak boleh tido lagi...haaa..ni last first entry dlm seumur hidup aku...caya la beb....orang ade blog aku pon sibok nk buat blog gak...biase la..dh jd pengangur ni byk la mase nk wat jadah2 ni sume...ritu aku saje tgkp gamba dlm rumah...punye la taik bosan...dlm rumah pon nk photoshoot...mak aku pon naik pelik pahal la mamat ni tgkp gamba dalam gelap...hahaaha


aku cube nk tgkp gamba dlm bilik yg gelap tapi ade satu jer source cahaye...jadi ke tak ntah aku pon tak tahuuu..tp bahan2 yg aku gune ni utk wat photoshoot ni sgt bemakne dalam hidup aku...jom tgk jadi ke tak..hahahahahaha
hujan lebat time ni...
 ni cicin yg sgt bkmakne utk aku...syg nk pakai...takut hilang...aku dh la glabah cpt lupe letak mne..










 this thing i call it jar of love. stiap ari aku kene angkt satu kertas dlm jar tu...die yg suruh...best kn??tp aku x angkt stiap ari pon...cbb aku tgk kertas dlm tu siket jer...klo stiap hari sbln dh abes dh aku rse...so x syok la kan...jd aku ptus kn sndiri...aku akn tarik satu kertas bile aku rndu kt die...stkt ni dh 8 kali aku tarik kertas dlm jar tu...pling latest mlm smlm pkul 3.22 pagi..."i need u" die tulis kt kertas tu...hmmm..aku suke sgt jar ni...hadiah paling aku suke...thanks...=)
ok lah...sekian dulu first entry dlm hidup aku...smoge korang chillax n happy selalu...kne kerje rini kat subang...siot tol...

No comments:

Post a Comment