Pages

Friday, 27 May 2011

Jika

take her to shopping..coz she love it,
then u go to kfc..get ready for thai sauce..coz she want it,
if u want to call her..dont doubt ur feeling,just call,
if u need somebody to talk,she's the perfect one,
dont ask question banyak kali..nnt die menyampah..once is enough,
if she hungry, go buy a burger for her,wlaupon die taknak,die akn mkn jugak,
dont ever pgang tangan die kuat2, coz her hand are to small,believe me,
kalau die mrajuk, pujuk slow2,do not ingore her,
kalau die teringat kat arwah abah die,tenang kan die,jgn biakn air mate die klua
if she miss u,she really mean it,
belikan die hadiah,coz she love present,i can see it from her eyes
kalau die senyum,hayati la senyumanya..tidak penah aku jmpe senyuman semanis die.
kalau die mengantok,jgn gangu die..bia kan dia lena.
kalau die penat,urut kakinye,jgn kuat2, die x suke
kalau die marah, dengar kan saja, dan mohon la maaf kpd dia,
dan kalau die cinta kepada kau,kau lah manusia pling betuah di muka bumi

kerana aku bukan lah manusia itu....

Thursday, 26 May 2011

About Us

salam...jam menunjuk kan pukul 4:25 pagi waktu tempatan...tp aku tak boleh tido lagi...haaa..ni last first entry dlm seumur hidup aku...caya la beb....orang ade blog aku pon sibok nk buat blog gak...biase la..dh jd pengangur ni byk la mase nk wat jadah2 ni sume...ritu aku saje tgkp gamba dlm rumah...punye la taik bosan...dlm rumah pon nk photoshoot...mak aku pon naik pelik pahal la mamat ni tgkp gamba dalam gelap...hahaaha


aku cube nk tgkp gamba dlm bilik yg gelap tapi ade satu jer source cahaye...jadi ke tak ntah aku pon tak tahuuu..tp bahan2 yg aku gune ni utk wat photoshoot ni sgt bemakne dalam hidup aku...jom tgk jadi ke tak..hahahahahaha
hujan lebat time ni...
 ni cicin yg sgt bkmakne utk aku...syg nk pakai...takut hilang...aku dh la glabah cpt lupe letak mne..










 this thing i call it jar of love. stiap ari aku kene angkt satu kertas dlm jar tu...die yg suruh...best kn??tp aku x angkt stiap ari pon...cbb aku tgk kertas dlm tu siket jer...klo stiap hari sbln dh abes dh aku rse...so x syok la kan...jd aku ptus kn sndiri...aku akn tarik satu kertas bile aku rndu kt die...stkt ni dh 8 kali aku tarik kertas dlm jar tu...pling latest mlm smlm pkul 3.22 pagi..."i need u" die tulis kt kertas tu...hmmm..aku suke sgt jar ni...hadiah paling aku suke...thanks...=)
ok lah...sekian dulu first entry dlm hidup aku...smoge korang chillax n happy selalu...kne kerje rini kat subang...siot tol...